El PSOE recomana a Belarra tindre "prudència verbal" després de criticar Juan Roig

En un acte electoral de Podem, la ministra d'Afers Socials va afirmar que el president de Mercadona és "un capitalista despietat"

El president de Mercadona, Juan Roig, aquest dimarts a Paterna
El president de Mercadona, Juan Roig / Kai Försterling (Efe)

La portaveu del PSOE, Pilar Alegría, ha recomanat aquest dilluns a la líder de Podem i ministra d'Afers Socials, Ione Belarra, mantindre una "certa prudència verbal" després dels atacs als presidents de les grans cadenes de distribució i al de Mercadona, Juan Roig, encara que entén que aquestes paraules es van donar en el marc d'un acte polític en el qual és "legítim" manifestar crítiques polítiques.

Així ha reaccionat Pilar Alegría en la roda de premsa posterior a la reunió del Comité Electoral del PSOE a aquestes declaracions que va realitzar la companya al Govern aquest cap de setmana en un acte polític de Podem, en les quals va arremetre contra Roig, acusant-lo de ser un "capitalista despietat".

"És indecent que el senyor Juan Roig (Mercadona) s'estiga omplint les butxaques sent un capitalista despietat. Cal dir-ho clar, són capitalistes despietats i hem de frenar-los els peus", va afirmar Belarra durant un discurs en un acte a Saragossa, en el qual va tornar a demanar limitar el preu dels aliments bàsics.

Davant això, Alegria ha subratllat que, en l'àmbit de la política, és "important mesurar les paraules", encara que ha emmarcat aquests atacs en un acte polític del partit en el qual és "fins i tot natural" manifestar unes certes crítiques polítiques sobre diferents posicionaments i idees.

"Però jo crec que és important que mantinguem una certa prudència verbal", ha recalcat la també ministra d'Educació en ser preguntada per si el PSOE compartia aquests atacs de Ione Belarra als presidents de les grans cadenes de distribució.

També et pot interessar

stats