Puig aposta per reforçar l'estat del benestar en el Dia de la Rosa

El secretari general del PSPV ha destacat la gestió del Consell en els últims set anys i ha fet valdre la importància de la socialdemocràcia

Intervenció de Ximo Puig en el Dia de la Rosa
Intervenció de Ximo Puig en el Dia de la Rosa / PSPV-PSOE

Els socialistes valencians han celebrat aquest diumenge el Dia de la Rosa, una trobada oberta a la ciutadania, on han intervingut el secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig.

En l'acte Puig ha remarcat els valors de la socialdemocràcia i ha apostat per consolidar el canvi que va començar el 2015, un projecte de "justícia social, igualtat i llibertat allunyat de sectarismes", enfront d'una dreta "que només té un projecte destructiu i sense propostes". En aquest sentit, ha afirmat contundent que "el neoliberalisme ha fracassat" i que la lliçó que ha deixat la pandèmia és que cal reforçar l'estat de benestar.

A més, el cap del Consell ha tornat a exigir un finançament just i ha apostat per un acord que "ens permeta tindre aigua de qualitat per sempre", amb menció especial als regants del Baix Segura.

L’acte ha començat a les 10:30 hores al cobert número 2 de la Marina de València. També hi havia casetes de les federacions comarcals del partit, actuacions musicals i una zona de jocs infantils.

Amb aquest acte culmina la campanya dels socialistes, "L’oportunitat està ací", que ha recorregut unes tres-centes localitats del País Valencià durant les últimes setmanes per a donar a conéixer les polítiques del Consell que presideix Puig.

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el secretari general del PSPV-PSOE a la província de València i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la secretària general del PSPV-PSOE a València i vicealcaldessa, Sandra Gómez, també han estat presents en la jornada.

També et pot interessar

stats