El PPCV presentarà una proposició no de llei per a limitar el nombre d'alts càrrecs en l'administració

Demanaran a la Diputació Permanent de les Corts tractar els centres de menors, les comissions bilaterals i l'ajust de 1.500 milions d'euros.

Imatge d'arxiu de la secretària general del PPCV, Eva Ortiz.
Imatge d'arxiu de la secretària general del PPCV, Eva Ortiz.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha anunciat aquest dimecres que presentaran una proposició no de llei per a ajustar el màxim possible el nombre d'alts càrrecs en l'administració.

Després de la reunió del consell de direcció del partit, la número dos ha criticat l'increment d'alts càrrecs que, al seu parer, integren el nou executiu valencià. L'acusa d'haver augmentat més de quatre milions d'euros el pressupost per a qüestions relacionades amb alts càrrecs. "Ens pareix un abús", ha assegurat.

El PP també ha avançat que demanarà la reunió de la Diputació Permanent de les Corts per a parlar de diversos temes. D'una banda, els centres de menors, ja que consideren que Puig hauria de dedicar els quatre milions d'euros que costa l'increment d'alts càrrecs a pagar els deutes dels centres. D'una altra, Ortiz creu que el president valencià ha d'informar de la situació en què es troben les comissions bilaterals obertes amb el Govern d'Espanya. Finalment, ha instat Puig a ser transparent respecte al pla d'ajust de 1.500 milions d'euros i li ha demanat que diga concretament en quines matèries ho aplicaran.

També et pot interessar

stats