El PP veu "tremendament greu" que el govern renuncie als pressupostos generals

Miguel Tellado, portaveu dels populars, ha recordat que en l'època de Rajoy, Sánchez afirmava que "un govern sense pressupostos és tan útil com un cotxe sense gasolina"

El portaveu del PP en el Congrés, Miguel Tellado, aquest dilluns
El portaveu del PP en el Congrés, Miguel Tellado / Javier Lizon (Efe)

El portaveu del PP en el Congrés, Miguel Tellado, ha remarcat que és "tremendament greu" que el govern haja renunciat a presentar els pressupostos generals de l'Estat en 2024, perquè considera que són el seu principal mitjà per a executar l'agenda política.

Per a Tellado, la negativa a tramitar els comptes públics el 2024 i esperar al 2025 "pel simple fet d'una convocatòria electoral autonòmica" demostra que l'objectiu de Pedro Sánchez no és un altre que "seguir vivint en la Moncloa".

"És tremendament greu que un govern renuncie a tirar endavant els seus pressupostos, tenint en compte que són el mitjà per a executar la seua agenda política, el seu programa de govern", ha asseverat Tellado en roda de premsa en el Congrés aquest dimarts.

Sobre aquest tema, el portaveu del PP també ha criticat el canvi de postura de l'executiu, perquè defensava presentar els comptes públics en el Congrés com més prompte millor, i després de l'avançament electoral a Catalunya va preferir renunciar a això i mantindre els de 2023 prorrogats.

A més, ha recordat que va ser el mateix Sánchez quan governava Mariano Rajoy qui deia que "un govern sense pressupostos és tan útil com un cotxe sense gasolina". "Però ja sabem el valor que té la paraula de Pedro Sánchez, que és absolutament gens", ha subratllat Tellado en la roda de premsa.

Per a concloure, el portaveu popular ha incidit en l'hemeroteca de Pedro Sánchez, com quan es mostrava en contra de l'amnistia. Tellado ha advertit que el president ha dit "que no hi haurà un referèndum d'autodeterminació per convicció personal i política", la qual cosa "convida a estar absolutament alerta", ja que a parer seu "les negacions de Pedro Sánchez són premonicions del que ocorrerà".

També et pot interessar

stats