El PP estudia fer a la Comunitat Valenciana una manifestació contra els indults del 'procés'

Mazón ha explicat que seria una convocatòria "complementària" a la que organitza a Madrid la plataforma Unió 78

El president del PPCV, Carlos Mazón, en imatge d'arxiu
Carlos Mazón, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president de la Diputació d'Alacant i candidat únic per al XV Congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assegurat aquest dilluns que el PP valencià està estudiant dur a terme en la regió una convocatòria o manifestació "complementària" a l'organitzada a Madrid per la plataforma Unió 78 en contra dels eventuals indults als presos del procés.

Així ho ha apuntat en ser preguntat sobre si acudirà a Madrid diumenge que ve per a participar en la manifestació convocada ala plaça de Colón contra la concessió d'indults als polítics condemnats pel procés. Mazón no ha confirmat la seua assistència, encara que ha afirmat que "tothom sap" que ell i el PP estan en contra d'aquesta opció. "És possible que tant acudim a Madrid com que fem alguna cosa ací, no ho puc confirmar encara, però és possible que fem una cosa ací complementària a això de Madrid", ha avançat.

En aquesta línia, ha assegurat que "tota la gent de la Comunitat Valenciana i de la província n'està en contra, però és una qüestió de logística, que parlarem en els pròxims dies", ha manifestat Mazón.

En tot cas, ha avançat que hi haurà una "important representació" del PP de la Comunitat Valenciana tant si finalment acudeixen com "si hi ha alguna manifestació complementària ací, perquè no tot siga a Madrid". "Les coses també es poden reivindicar des de totes les parts d'Espanya", ha defensat.

També et pot interessar

stats