El PP de València demana que els bars i restaurants puguen obrir més hores

La portaveu popular María José Català proposa que puguen obrir com a mínim fins les 20:00 hores

Imatge d'arxiu de terrasses al centre de València
Imatge d'arxiu de terrasses al centre de València

En línia amb el que està fent Isabel Díaz Ayuso a la Comunitat de Madrid, el PP de València ha eixit públicament a defensar més horari de treball per als bars i restaurants. La portaveu del Partit Popular a l'Ajuntament de València, María José Català, ha proposat que s'amplie l'horari d'obertura del sector de la restauració fins "almenys les 20:00 hores" i així donar "un xicotet respir" al sector.

La proposta equipararia el tancament de bars i restaurants amb l'horari comercial vigent en l'actual estat d'alarma, amb motiu de les restriccions contra la Covid, i que finalitza el pròxim 9 de maig, segons un comunicat del PP.

"Ha arribat el moment que s'atenguen les demandes de l'hostaleria, que és un dels sectors que més sacrificis està fent en aquesta pandèmia, i se'ls permeta obrir els seus establiments almenys fins a les huit de la vesprada, la qual cosa suposaria per a ells un xicotet respir i els donaria marge per a incrementar la seua activitat econòmica", ha explicat Català.

Català ha demanat a Puig i Ribó "més sensibilitat" amb un sector "fonamental per a l'economia de la ciutat", ja que dels 66.700 aturats que hi ha a València, 50.539 pertanyen al sector serveis, segons el PP.

També et pot interessar

stats