El PP se suma al manifest "No als Països Catalans"

María José Ferrer San Segundo anuncia la participació activa del partit en la campanya de recollida d'adhesions impulsada per quatre institucions valencianes

La portaveu del PP. María José Catalá, a les Corts en una imatge d'arxiu
La portaveu del PP, María José Catalá, a les Corts en una imatge d'arxiu / Facebook: @ppcv

El PPCV s'adhereix i dona suport al manifest “No als Països Catalans” promogut per quatre institucions valencianes. Així ho ha anunciat la seua subsecretària de Territori, Comunitat i Cultura, María José Ferrer San Segundo.

La formació popular “participarà activament" en la campanya, estenent l'arreplega d'adhesions a afiliats o simpatitzants del PP i als veïns de tota la Comunitat Valenciana que "vulguen sumar-se a aquest compromís cívic”, ha dit.

Lectura del manifest

Així, el PPCV assistirà a l'acte de lectura del manifest pel jurista i acadèmic Luis Miguel Romero Villafranca i l'inici de la recollida de firmes, que tindrà lloc aquest dijous, a les 19:00 hores a l'Ateneu Mercantil de València.

Manifest
Manifest

Un acte que està organitzat per quatre entitats centenàries valencianes com Lo Rat Penat, la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana, l'Ateneu Mercantil de València i la Reial Societat Valenciana d'Agricultura i Esports.

“L'escalada en l'ofensiva d'extensió a la nostra comunitat dels inconstitucionals Països Catalans ha convertit en necessària i inajornable una resposta cívica, serena, compromesa i fidel als valencians, que pose fre a atacs, manipulacions i ingerències.” María José Ferrer San Segundo - Subsecretària de Territori, Comunitat i Cultura del PP

Ferrer San Segundo ha indicat que “l'acceleració i escalada en l'ofensiva d'extensió a la nostra comunitat dels inconstitucionals Països Catalans, ha convertit en necessària, i inajornable, una resposta cívica, serena, compromesa i fidel als valencians, que pose fre a atacs, apropiacions, manipulacions i ingerències, dient, alt i clar: Ja n'hi ha prou”.

Finalment, la responsable popular ha denunciat “el silenci còmplice i la passivitat protectora" del president de la Generalitat, Ximo Puig, el Consell i els alcaldes dels ajuntaments governats per Compromís i PSPV, davant de "l'ofensiva" que han intensificat autoritats, canals oficials i satèl·lits de la Generalitat de Catalunya, "enquadrada en el marc del procés independentista".

"No sols no defenen amb lleialtat la identitat i interessos dels valencians, sinó que a més financen amb subvencions els qui no respecten la nostra autonomia i idiosincràsia”, conclou Ferrer San Segundo.

També et pot interessar

stats