El PP ratifica el suport al document dels experts sobre finançament

Mazón demana a Sánchez “que no sacrifique a la Comunitat Valenciana per a acontentar ERC", que rebutja el criteri de població ajustada

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón / PPCV

El comité de direcció del Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha ratificat en la seua reunió d'aquest dilluns el suport del partit a l'informe elaborat pels experts en matèria de finançament, al mateix temps que ha alertat "del risc que suposa la proposta catalana per als interessos de la Comunitat Valenciana”.

Així ho ha explicat el president del PPCV, Carlos Mazón, qui ha assenyalat que la Comunitat Valenciana “està en un moment clau per a fer-se sentir” i ha afirmat que l'informe dels experts sobre finançament, que es traslladarà al govern “no pot ser infravalorat per la ministra Montero”. “Fa molts anys que som la comunitat pitjor finançada i no podem esperar més al fet que aquesta situació es corregisca”, ha assenyalat.

Mazón ha mostrat la seua preocupació pel document remés al govern pel president català, Pere Aragonès, en el qual rebutja el criteri de població ajustada, cosa que perjudicaria els interessos de la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana presenta un model que pensa en tota Espanya, a diferència dels catalans, i des del PPCV no estem disposats al fet que la comunitat quede relegada de nou ni a ser moneda de canvi d'interessos independentistes

El dirigent popular ha demanat al president del govern, Pedro Sánchez, “que no sacrifique el finançament de la Comunitat Valenciana per a acontentar ERC”, i ha demanat a Puig que “alce la veu per a defendre el millor per a la nostra terra”. Segon Mazón, urgeix una resposta immediata per part de Puig i una desautorització al plantejament de l'independentisme català.

"Els valencians no acceptarem continuar pagant la festa dels independentistes catalans ni acceptarem que se'ns tracte com als germans xicotets de ningú”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats