El PP promet blindar en el Consell els actes taurins

Els populars afirmen que els bous són “una senya d’identitat” i es reivindiquen com a garants

Acte taurí de la Misericòrdia de Borriana
Acte taurí de la Misericòrdia de Borriana / Ajuntament de Borriana

El PP ha reivindicat aquest dissabte a Borriana (Plana Baixa) els actes taurins a la Comunitat Valenciana, que consideren una "afició que ens uneix", i s’ha presentat com a garant de la seua protecció.

El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, ha afirmat en el tancament de la setmana taurina de Borriana, part de les Festes de la Misericòrdia, que el futur dels bous al carrer és “inqüestionable” i ha defensat que "aquesta manifestació és una senya d'identitat que el PP blindarà en el Consell”.

El dirigent popular ha afegit que els actes taurins són “sinònim de riquesa i garantia d'oportunitats per al territori" i ha destacat “el sentiment i la passió” que representen els bous “per a la província de Castelló i tota la Comunitat Valenciana”.

En referència al debat que vol obrir Compromís sobre els bous al carrer, Aguilella ha afirmat que “el PSOE torna a enganyar els aficionats, diu una cosa i fa la contrària, votant a les Corts amb els seus socis de Compromís" i que “només el PP és garantia de defensa d'una tradició taurina”.

També et pot interessar

stats