El PP insta Puig a "donar explicacions sobre el cas Assut i a deixar de posar terra pel mig"

Barrachina assegura que "no pot ser que la jutgessa, l'UCO, la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària estiguen investigant el presumpte finançament irregular del PSPV de Puig i ell continue callat"

Ximo Puig, president de la Generalitat, en una imatge d'arxiu
Ximo Puig, president de la Generalitat, en una imatge d'arxiu / Efe

El director de campanya del PPCV, Miguel Barrachina, ha demanat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que "deixe de posar terra pel mig i que done la cara i les explicacions oportunes en el cas Assut en el qual segons anem sabent se l'implica directament".

Barrachina ha assegurat que "no pot ser que la jutgessa, l'UCO, la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària estiguen investigant el presumpte finançament irregular del PSPV de Puig i ell continue callat". Així, el diputat popular s'ha preguntat que "més cal conéixer sobre la suposada implicació de Puig en la trama Assut perquè el president del Consell done explicacions i n'assumisca les responsabilitats polítiques". Miguel Barrachina ha assegurat que "amagar-se només demostra una gran covardia de Puig que està més preocupat per tapar-se les vergonyes que per gestionar les necessitats dels valencians".

El diputat ha afirmat que "l'ombra de la sospita" és cada vegada més ferma sobre Puig. "Si el president no tinguera res a amagar ja hauria donat explicacions, però ha deixat passar el temps i els indicis sobre l'actuació del seu partit i en els quals se l'implica directament en els papers, ja són massa greus", ha manifestat.

El director de campanya del PPCV ha recordat que cada vegada que Puig ha tingut l'oportunitat de donar explicacions i ser transparent sobre qüestions espinoses "ha tancat la porta". "Ho va fer amb el cas Oltra, ho va fer amb les subvencions al seu germà i ho està fent ara. Ja no té crèdit".

Puig: "nosaltres sempre donem la cara"

En declaracions als mitjans i després de reunir-se amb l’alcalde de Salzgitter (Alemanya), Frank Klingebiel, Puig ha qualificat aquestes acusacions de “xafarderies” i ha insistit que ells “sempre donen la cara”. “L’únic problema que té la Comunitat Valenciana és que tornen aquelles persones que van malbaratar la imatge, el prestigi i la realitat econòmica del nostre territori”, ha afegit.  

També et pot interessar

stats