El PP emprendrà accions penals contra l’empresa del germà de Puig si el jutjat no obri la causa

La portaveu dels populars, Eva Ortiz, ha expressat que es podrien haver comés delictes de tràfic d’influències.

La portaveu adjunta del Partit Popular, Eva Ortiz
La portaveu adjunta del Partit Popular, Eva Ortiz / PPCV

La portaveu adjunta del Partit Popular, Eva Ortiz, ha assegurat aquest dilluns que el seu partit emprendrà accions penals contra l’empresa del germà del president de la Generalitat, Ximo Puig, si no s’obri la causa des del mateix jutjat.

Ortiz s’ha pronunciat així en roda de premsa després de la sanció econòmica imposada pel comité de competència el passat 4 de gener al Grup de Comunicació Els Ports, amb participació del germà del cap del Consell, així com a tres empreses més, en entendre que es va formar un “càrtel de la comunicació”.

La portaveu popular ha destacat que des dels serveis jurídics de la seua formació entenen que es podrien haver comés delictes de tràfic d'influències, prevaricació i negociació prohibida de funcionaris. Ortiz també ha remarcat que la denúncia fou impulsada per part de treballadors d’À Punt i ha exigit que es paralitze l’actual contracte amb el mitjà públic valencià perquè “no hi ha garanties que el procés fora net”.

Ortiz també ha assegurat que açò “no acabarà bé ni per a Ximo Puig ni per a la família al complet del president de la Generalitat”, ja que “tots estan implicats”. També ha afegit que Puig “no pot continuar amagant-se”.

També et pot interessar

stats