El PP demana explicacions a Puente per l'avaria d'un AVE d'Alacant amb passagers atrapats a Chamartín

El portaveu d'Obres Públiques del PP a les Corts ha exigit al ministre de Transports "responsabilitats polítiques" pel "caos" generat este dijous "que va mantindre retinguts durant tres hores els passatgers" al tunel de Chamartín

Cues en l'estació de Chamartín ocasionades per l'avaria
Cues a l'estació de Chamartín ocasionades per l'avaria / À Punt NTC

El portaveu d'Obres Públiques del PP a les Corts, Joserra González de Zárate, ha exigit al ministre de Transports, Óscar Puente, "explicacions i responsabilitats polítiques" pel "caos" generat este dijous en una línia d'AVE Alacant-Madrid "que va mantindre retinguts durant tres hores els passatgers" al túnel de Chamartín i uns altres esperant a l'estació.

Segons ha denunciat el diputat popular, Puente "hauria d'estar més pendent de la gestió que d'atacar l'oposició en les xarxes socials amb missatges incendiaris i fora de to. A la Comunitat Valenciana volem que es gestionen de manera adequada les nostres infraestructures".

El portaveu d'Obres Públiques del PP ha afirmat que ja havien advertit que "canviar els trens que ixen de la Comunitat Valenciana de l'estació d'Atocha a Chamartín era perdre qualitat en el servei. Allarguem el temps del viatge tant amb tren com al centre de Madrid".

González de Zárate ha criticat "la falta de sensibilitat" del govern de Pedro Sánchez amb la Comunitat Valenciana, que es troba, segons denuncia, "a la cua en inversions, el pla de Rodalia sense executar, sense finançament autonòmic i sense aigua per a regar els nostres camps".

El diputat ha lamentat que Óscar Puente "estiga més pendent de defensar al seu cap i de criticar els jutges que d'estar gestionant les infraestructures que té a càrrec seu i que afecten milions d'usuaris".

També et pot interessar

stats