El PP critica l'augment de les llistes d'espera per la falta de gestió de la conselleria

Bonig planteja una remodelació interna per a professionalitzar els llocs directius i acabar amb les llistes d'espera

Isabel Bonig
Isabel Bonig / Arxiu

La presidenta del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat que en el seu programa electoral plantejarà eliminar les llistes d'espera "garantint per llei elecció de centre sanitari si el pacient supera un límit de dies".

Bonig s'ha reunit amb representants de sindicats mèdics i associacions professionals per a abordar la situació sanitària en la Comunitat Valenciana i les mesures urgents que aplicarà en matèria sanitària i que es recolliran en el programa electoral del PPCV.

En finalitzar la trobada, Bonig ha criticat una "improvisació total i absoluta en la sanitat valenciana que està provocant que es disparen les llistes d'espera sanitàries amb un increment de 8.500 persones més que quan va començar la legislatura, amb 66.488 persones esperant ser ateses".

La presidenta popular ha criticat que les polítiques del Botànic quant a sanitat són d'una "improvisació total i absoluta", i ha acusat l'actual govern de la Generalitat d'haver incrementat les llistes d'espera amb 8.500 persones des de l'inici de la legislatura.

Així mateix, ha assegurat que "no hi havia hagut mai tanta gent en llistes d'espera", amb 66.488 persones esperant ser ateses.

També et pot interessar

stats