El PP afirma que Ribera és la ministra "que més mal ha fet" en aigua i agricultura a la Comunitat Valenciana

Begoña Carrasco destaca a Castelló que un bon resultat per al PP en estes eleccions "pot fer que s'avancen les eleccions generals i que Espanya tinga el president que necessita, que és Feijóo"

Miriam Guardiola (centre) al costat Belén Hoyo i Juan Carlos Caballero, a la seu del PP a València
Miriam Guardiola (centre), al costat de Belén Hoyo i Juan Carlos Caballero a la seu del PP a València / PPCV

La portaveu adjunta del PP en el Congrés Miriam Guardiola ha advertit que la candidata del PSOE a les eleccions al Parlament Europeu i actual vicepresidenta tercera, Teresa Ribera, és la ministra "que més mal ha fet a la Comunitat Valenciana" en matèria d'agricultura i aigua.

Guardiola ha participat este dilluns a València en una roda de premsa al costat de la diputada del PP, Belén Hoyo, el coordinador general del PPCV, Juan Carlos Caballero, i altres representants del PP en el Congrés per a presentar les iniciatives en matèria de finançament, infraestructures i aigua.

"És important deixar clar que la vicepresidenta Ribera és la que més mal ha fet a esta terra retallant el transvasament d'aigua del Tajo-Segura i l'aigua a l'Albufera", ha afegit.

Per part seua, Hoyo ha denunciat que "les inversions de l'Estat en la Comunitat Valenciana estan totalment paralitzades i, amb l'excusa que no té pressupostos, s'oblida de nosaltres mentre continua invertint a Catalunya per a garantir-se la seua butaca".

Juan Carlos Caballero ha criticat el president del govern i la ministra Teresa Ribera perquè, afirma, "discriminen la capitalitat verda europea que ostenta València". Caballero proposa un reconeixement excepcional per a atraure inversions de les empreses a la capitalitat verda europea.

A Castelló, el Partit Popular ha reivindicat este dilluns la importància del seu programa electoral per a reactivar sectors claus com l'agricultura, la pesca o la indústria castellonenca.

Les presidentes local i provincial del partit a Castelló, Begoña Carrasco i Marta Barrachina, plantegen les eleccions del pròxim 9 de juny com un examen al govern espanyol i un plebiscit a Pedro Sánchez per a forçar-lo a convocar eleccions generals.

Marta Barrachina ha destacat que la província de Castelló "fa molts anys que està abandonada" i els sectors productius que són importants "necessiten que se'ls tire una mà des d'Europa".

Per la seua banda, Begoña Carrasco ha dit que un bon resultat per al Partit Popular en estes eleccions "pot fer que s'avancen les eleccions generals i que Espanya tinga el president que necessita, que és Alberto Núñez Feijóo".

També et pot interessar

stats