El Poble Nou de Benitatxell compra els 32 llibres LGTBI que el jutjat ha retirat a Castelló

La regidoria de Cultura els adquireix com a mostra de "repulsa" i els ubicarà a la biblioteca municipal

Els 32 llibres LGTBI que l'Ajuntament de Castelló de la Plana vol donar a onze instituts de la ciutat
Els 32 llibres LGTBI que l'Ajuntament de Castelló de la Plana vol donar a onze instituts de la ciutat / Verònica Ruiz

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha adquirit exemplars dels 32 llibres de temàtica LGTBI que el jutjat de Castelló va ordenar retirar de les biblioteques dels instituts de la ciutat i del centre socioeducatiu.

Segons ha informat el consistori a través d’una nota de premsa, la regidoria de Cultura els ha comprat  “en senyal de repulsa a aquesta decisió judicial i com a mostra de suport a l'Ajuntament de Castelló i als escriptors i les escriptores dels llibres”. Ubicarà els 32 exemplars d'ací a unes setmanes a la biblioteca municipal.

“Ens sembla increïble que en ple segle XXI s'atempte d'esta manera tan aberrant contra la llibertat i els drets humans, i més quan els atacs homòfobs i masclistes estan a l'ordre del dia. Educar en la diversitat i el feminisme és educar en respecte, empatia, tolerància, generositat, solidaritat, humanitat i amor. Aquests són els valors que hem d'ensenyar a la joventut”, ha declarat el regidor de Cultura, Igualtat i Polítiques de Gènere i Diversitat, Víctor Bisquert, qui ha animat a altres municipis a sumar-se a aquesta iniciativa.

També et pot interessar

stats