Picabaralla en xarxes entre Baldoví i Sandra Gómez després de les declaracions sobre “un nou cicle polític”

El diputat de Compromís pregunta irònicament "qui és Sandra Gómez" mentre aquesta l'acusa "d’invisibilitzar les dones"

Sandra Gómez i Joan Baldoví en entrevistes en À Punt NTC
Sandra Gómez i Joan Baldoví en entrevistes en À Punt NTC / À Punt NTC

El diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, i la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, s'han creuat tuits aquest dimecres en xarxes socials després que la també portaveu local del PSPV ha dit en una entrevista en Les notícies del matí que és hora d'obrir un nou cicle polític a la ciutat i que els socialistes estan preparats per a posar-se al capdavant.

Amb un irònic "qui és Sandra Gómez?", Baldoví ha compartit un tuit d’À Punt NTC que es feia ressò de les declaracions de la vicealcaldessa. 

Aquest missatge ha originat una picabaralla en el qual la socialista ha denunciat: "Baldoví, acabes d'entrar en el club dels senyors que tracten de menysprear i invisibilitzar les dones. Molts han intentat silenciar-nos, aprofitar-se del nostre treball o negar els nostres lideratges, és intolerable que continue passant hui dia."

Al representant de Compromís al Congrés li han reaccionat alguns dels seus companys de coalició, com el diputat autonòmic Josep Nadal fent broma que Sandra Gómez és "la del 'caloret'", expressió popularitzada per Rita Barberá.

Per contra, diversos càrrecs socialistes han eixit en defensa de la vicealcaldessa. La regidora Pilar Bernabé ha replicat a Baldoví que ella és "la que afronta els embolics", en al·lusió a l'expressió que va utilitzar recentment l'alcalde de València, Joan Ribó, apuntant la guerra i la crisi com a motius per a no optar a la reelecció el 2023.

També del PSPV, l'edil d'Hisenda, Borja Sanjuán, s'ha preguntat si "aquest llenguatge s'hauria emprat contra un home" i ha criticat que Baldoví haja optat per aquesta fórmula en lloc de contraargumentar. Mentrestant, el responsable de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha escrit un lacònic "savoir-faire".

També et pot interessar

stats