Pere Mayor formarà part de la candidatura de Junts a les eleccions europees

L'històric dirigent del Bloc va eixir del partit l’octubre del 2021 per considerar que havia patit “un canvi de prioritats”

L'històric dirigent del Bloc Pere Mayor, en una entrevista a À Punt Notícies
L'històric dirigent del Bloc Pere Mayor, en una entrevista a À Punt Notícies / À Punt NTC

Pere Mayor, que fou líder del Bloc (actualment, Més-Compromís), ocuparà un lloc en la candidatura de Junts a les eleccions europees de juny després d'haver-se'n anat del partit el 2021. Així ho ha avançat el setmanari El Temps i ho ha confirmat Europa Press a través de fonts coneixedores d'esta incorporació a la llista de Junts a les europees, que encapçala l'expresident del govern català Carles Puigdemont.

Mayor va ser un dels fundadors del Bloc, però l'octubre del 202 va anunciar la baixa del partit, per considerar que el moviment polític al qual es va dedicar durant anys tenia poc a veure amb l'actual i havia patit “un canvi de prioritats”.

“Estan fent un paper que no em convé, no m'interessa, no té a veure amb el projecte polític que en el seu dia vam muntar i organitzar […] Els partits són instruments per a fer canvis i, si el gat no caça ratolins, no compleix la funció”, va explicar Mayor en una entrevista als micròfons d’À Punt Notícies

També et pot interessar

stats