Oltra: "S'estan ‘salvant vides’ del ‘salvar el Nadal’, ja n'hi ha prou de salvadors"

La vicepresidenta del Consell s'ha expressat així quan li han preguntat sobre els que diuen que s'ha de "salvar la Setmana Santa".

Mónica Oltra en el ple del Consell
Mónica Oltra en el ple del Consell

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat aquest divendres sobre els que parlen de "salvar la Setmana Santa" que en la Comunitat Valenciana encara s'estan "salvant vides" de les conseqüències de "salvar el Nadal", per la qual cosa "ja n'hi ha prou de salvadors".

Oltra ha dit en la roda de premsa posterior al ple del Consell que ací el que fa falta és "salvar la salut i la vida, i totes les altres consideracions són secundàries", per la qual cosa ha recomanat als que diuen que volen "salvar alguna cosa" que es pensen "dues vegades què és exactament" el que s'està "salvant".

"Tenim una situació gravíssima" de la pandèmia de coronavirus, "i aquesta és la situació que hem de salvar en aquest moment, aquesta és la tasca que està fent el govern valencià", ha destacat Oltra després de tres dies consecutius en els quals la Comunitat Valenciana ha notificat més d'un centenar de morts per la Covid-19.

Preguntada per la seua opinió sobre l'anunci de la Comunitat de Madrid d'incrementar de quatre a sis el nombre de persones que poden compartir taula a les terrasses dels bars i restaurants, Oltra ha manifestat que aquella autonomia "faça el que crega convenient".

"Sembla que en aquest país només passen les coses que passen a la Comunitat de Madrid, i sabem des d'Extremadura a les illes Canàries el que passa en un hospital de Getafe", ha criticat Oltra, que ha defés que les restriccions valencianes continuen vigents fins al 15 de febrer, i en funció de la situació epidemiològica es prendran "les mesures que calga prendre en cada moment.".

La vicepresidenta del Consell ha ressaltat que l'objectiu primordial quan s'adopten restriccions ací és "preservar la vida i la salut de les persones, aplanar i baixar corba i, per tant, guanyar-li aquesta batalla al virus".

"Això és el que mou les nostres actuacions, aquest és el primer objectiu, que està per damunt de tot i de qualsevol consideració: salvar la vida i la salut de les persones", ha insistit Oltra.

També et pot interessar

stats