Oltra sobre les noves imputacions: “És una cacera política a la meua persona, que no molesten a ningú més”

La consellera de Polítiques Inclusives es pronuncia sobre de les imputacions addicionals de personal del seu departament pel presumpte encobriment d'un cas d'abús sexual

La consellera Mónica Oltra atén els mitjans de comunicació aquest dilluns
La consellera Mónica Oltra atén els mitjans de comunicació aquest dilluns / À Punt NTC

“Açò és una cacera política a la meua persona, que no busquen a ningú més, que no molesten a ningú més”, eren les paraules de la vicepresidenta del Consell i consellera de Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, en referència a les noves imputacions de personal del seu departament, que eleven a tretze els imputats pel presumpte encobriment d'un cas d'abusos sexuals per part d’un educador social i exmarit d’Oltra a una menor tutelada, que vivia en un centre de menors.

“Puc donar totes les explicacions que vulguen, ací i on faça falta. Així que deixen de molestar les funcionàries i de posar en entredit la seua professionalitat”, manifestava la consellera aquest dilluns. En aquest sentit, afegia que ella ja ha donat totes les explicacions que calia sobre aquest tema, però si en fan falta més, insta a la justícia a demanar-li-les a ella.

“Em volen a mi, em tenen a mi, ho he explicat una volta, cinquanta i cinquanta-mil, però que deixen la gent viure i fer-los patir a la gent”, en referència al personal de la seua conselleria als quals investiga la justícia.

Fa uns dies, la justícia va ampliat la investigació a cinc persones més de la conselleria pel presumpte encobriment d'abusos sexuals a la menor tutelada. En total, ja són tretze les persones investigades, de les quals set ja van declarar la setmana passada davant el jutge. “L’expedient el vaig encomanar jo, que deixen la gent en pau”, sentenciava la consellera. 

També et pot interessar

stats