Oltra dona per resolta la nova polèmica amb Bravo, que va dir que valoraria dimitir si estiguera en la seua situació

La vicepresidenta assegura que sent que té el suport del Botànic i Compromís davant la petició d'imputació i declina opinar sobre els canvis del Consell fins que es produïsquen

La vicepresidenta Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell
La vicepresidenta Mónica Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell / À Punt NTC

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, ha donat per "resolta" la polèmica amb la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i ha assegurat que sent que té el suport tant pel seu partit, Compromís, com del Consell. 

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior al ple del govern valencià, quan li han preguntat per les declaracions recents en què Bravo va indicar que es plantejaria dimitir si estiguera en la situació de la vicepresidenta, és a dir, la petició d'imputació per la gestió del seu departament en el cas d'abusos de l'exmarit a una menor tutelada. Després d'aquestes manifestacions, Bravo va denunciar que havia rebut crítiques "amb biaixos masclistes".

"Bravo s'ha desdit del que va comentar en la ràdio i assumpte resolt", ha manifestat aquest divendres Oltra. Preguntada per si posaria la consellera de Justícia com a exemple de lleialtat institucional, ha respost: "Posaria molts exemples de lleialtat institucional, però no tinc la necessitat de fer-ho".

Sobre la seua situació personal després de la causa judicial oberta, ha afirmat que sent que té el suport tant pel seu partit com del Consell i ha assenyalat que "no hi ha incògnites" sobre aquest tema: "Com no hi ha incògnites sobre la professionalitat de les persones que treballen en la Conselleria d'Igualtat ni un altre tipus d'incògnites; estan buidades totes les qüestions plantejades", ha insistit.

Canvis en el Consell

La consellera portaveu ha declinat comentar la pròxima crisi de govern que el president de la Generalitat resoldrà el cap de setmana amb canvis en la titularitat d'algunes conselleries: "El president ha de mesurar els temps i la manera de fer i ja em guardaré jo d'opinar sobre això". "Quan s'hagen produït els canvis ja es pot valorar les persones que entren o ixen, però en aquest moment, no", ha indicat Oltra.

També et pot interessar

stats