Oltra destaca la capacitat de diàleg de Mata: "El trobarem a faltar"

La vicepresidenta considera que és una pèrdua important per al Botànic

Mònica Oltra, en declaracions sobre la dimisió de Mata
Mònica Oltra, en declaracions sobre la dimisió de Mata / À Punt NTC

La vicepresidenta del Consell i titular d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha destacat aquest dilluns la capacitat de diàleg i d'arribar a acords del síndic socialista Manolo Mata, qui ha anunciat que dimiteix del càrrec i deixa l'escó per a centrar-se en la seua professió d'advocat.  

“L'eixida de Mata crec que és una pèrdua important per al Botànic, el trobarem a faltar”, ha declarat Oltra en ser preguntada, després de presidir la reunió de la comissió mixta d'atenció i acolliment a persones refugiades i desplaçades, per la decisió de Mata de deixar l’escó per a dedicar-se a la defensa de l’empresari Jaime Febrer, un dels principals processats pel cas Assut.

Oltra ha manifestat que el síndic del PSPV és una persona que “s'ha destacat sempre per la seua capacitat de diàleg” i, afig, “ha estat sempre cultivant consensos, tant en els pressupostos, com en projectes com la taxa turística”.

En relació amb les crítiques que Mata va rebre abans de renunciar al seu escó, Oltra ha assenyalat que “cadascú fa les seues valoracions, jo la vaig fer el divendres. Ara s’ha pres una decisió i no la disseccionaré”.

També et pot interessar

stats