Oltra col·laborarà amb Europa i els obri la porta a veure el sistema per a menors

La vicepresidenta afirma que sempre els ha preocupat el benestar de la infància i l'adolescència i tenen "les portes obertes perquè qualsevol puga analitzar la situació"

Mónica Oltra, aquest divendres
Mónica Oltra, aquest divendres / À Punt NTC

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives col·laborarà amb la Comissió de Peticions del Parlament Europeu en la investigació sobre els abusos a menors tutelades, i obri les portes perquè coneguen el sistema de protecció a la infància i l'adolescència de la Comunitat Valenciana.

Així ho ha afirmat la vicepresidenta del Consell i titular d'aquesta Conselleria, Mónica Oltra, que ha rebut una carta de la presidenta de la Comissió de Peticions, Dolors Montserrat, en la qual se li informa de la petició del PP perquè s'investiguen els abusos a una menor d'un centre de menors per part d'un cuidador.

Oltra ha indicat que enviarà la documentació que té a veure amb la petició, però ha recordat que la Comissió de Peticions és "un òrgan molt important del Parlament Europeu", que està pensat per a la ciutadania. "Per a quan la ciutadania es troba les portes tancades de les administracions públiques, com ha sigut el cas, en el passat, en temes urbanístics o amb l'accident del metro de 2006".

No obstant això, ha insistit que contestaran a tot el que els requerisca la Comissió, de la qual ha dit que té "les portes obertes per a vindre a veure com està el sistema d'atenció a xiquets, xiquetes i adolescents de la Comunitat Valenciana".

La vicepresidenta ha afirmat que sempre els ha preocupat i ocupat el benestar de la infància i l'adolescència, sobretot de la més vulnerable, i per això, tenen "les portes obertes perquè qualsevol puga analitzar la situació" i enviaran tota la informació que requerisca la Comissió de Peticions.

També et pot interessar

stats