Muñoz qualifica la Intermunicipal del PP a València de “viatge al seu passat més fosc”

El secretari d'Organització del PSPV s’ha referit així a l’acte en què s’ha pogut veure Feijóo, Aznar, Rajoy i Mazón junts

Imatge de la Intermunicipal celebrada a València
Imatge de la Intermunicipal celebrada a València / PPCV

El secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, ha assegurat que el PP ha fet a València "un viatge al seu passat més fosc, a una època marcada per la corrupció a la qual ningú vol tornar". El socialista s'ha referit així a l'acte del Partit Popular en què s’ha pogut veure Feijóo, Aznar, Rajoy i Mazón junts i que segons ell "recorda el pitjor PP, aquell projecte del passat que va arruïnar aquesta terra amb les seues polítiques".

Muñoz ha assegurat que ha costat molt superar la hipoteca reputacional que va deixar el PP i ha destacat la tasca feta per la Generalitat per a recuperar els diners sostrets en casos de corrupció del govern anterior. De fet, ha recordat que s'han recuperat més de huit milions derivats d'il·legalitats de l'etapa popular i encara hi ha oberts setze expedients perquè es retornen a les arques públiques, almenys, quatre milions més.

Segons Muñoz, el Partit Popular s'ha oblidat i ha passat "molt de puntetes" pels temes que interessen als valencians i Feijóo demostra "una vegada més que no està al costat dels interessos de la Comunitat Valenciana". 

Per això, ha insistit que el projecte de passat del PP "fa olor de naftalina" i ha assenyalat que "no té cabuda en aquesta terra perquè la societat valenciana ara és una societat avançada, una societat de progrés que vol continuar amb les polítiques que ha iniciat el govern de Ximo Puig i que estan millorant la vida de la gent".

També et pot interessar

stats