Morant: “El PSOE és l’instrument perquè el nostre país progresse davant d’aquells que volen derogar Espanya”

La cap de llista socialista per València al Congrés ha assegurat que “Espanya és millor que PP i Vox”

Diana Morant, minista de Ciència i Innovació, en una trobada amb militants a Bunyol
Diana Morant, minista de Ciència i Innovació, en una trobada amb militants a Bunyol / PSPV

La cap de llista socialista per València al Congrés, Diana Morant, ha situat aquest dissabte al PSOE com a “l'instrument vàlid perquè el nostre país progresse” davant aquells “que volen derogar Espanya”. Així ho ha manifestat durant una trobada amb militants a Bunyol en el qual també ha assegurat que “Espanya és millor que PP i Vox”.

Morant ha destacat la necessitat de continuar amb un govern progressista per a no tornar "a estar en mans d’aquells que volen retrocedir i derogar la llei de l'avortament”. En aquest sentit, ha declarat que la dreta espanyola s'ha convertit en ultradreta i que PP i Vox són el mateix.

La socialista també ha fet referència al pacte de PP i Vox en la Comunitat Valenciana: “Ací hem vist sis senyors, un d'ells condemnat per violència de gènere, asseguts en una taula repartint-se butaques”. La cap de llista s'ha referit a la situació educativa que heretarà el PP en contrast amb la situació en què estava després de les eleccions de 2015: "ens van deixar 4.000 professors menys i dues escoletes després de vint anys el govern".

En darrer lloc, Morant ha destacat que des del PP “fa cinc anys que estan mentint i enganyant, han volgut ficar la gent en una bambolla de soroll, mentida i engany, però això s'ha acabat”.

També et pot interessar

stats