Morant designa Rubén Alfaro com a coordinador de la seua campanya per a liderar el PSPV

La ministra de Ciència farà dos actes per a escoltar la militància, en els quals comptarà amb la presència de Bielsa i Soler

Imatge d'arxiu de Rubén Alfaro
Imatge d'arxiu de Rubén Alfaro / À Punt NTC

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, ha designat aquest dijous l'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro, com a coordinador de la seua campanya per a aconseguir la secretaria general del PSPV-PSOE, segons han informat fonts del partit. Morant és l'única candidata a liderar el partit després de l'acord al qual va arribar aquest dimarts amb els altres dos precandidats, Carlos Fernández Bielsa i Alejandro Soler.

El nou coordinador de campanya és alcalde d'Elda des de maig de 2015, ha sigut president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies de 2015 a 2023 i és el secretari d'institucional en l'executiva del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana.

Segons els socialistes, la campanya de Morant estarà centrada a escoltar la militància i arribar amb lideratge al congrés extraordinari del partit, que se celebrarà els pròxims 22, 23 i 24 de març a Benicàssim. 

El primer d'aquests actes serà una trobada amb militants que tindrà lloc diumenge que ve al matí, el 4 de febrer, a la ciutat d'Alacant, i comptarà amb la participació del secretari general del PSPV d'aquesta província, Alejandro Soler. Durant la setmana vinent està previst que se celebre un acte a la província de València, on Morant estarà també acompanyada pel secretari general del partit de la província, Carlos Fernández Bielsa.

També et pot interessar

stats