Morant convida els votants del PP i de Vox a escoltar Sánchez "si no volen retrocedir 80 anys"

La cap de llista socialista per València assegura que el PSOE ix a guanyar-li el debat a Feijóo, en el qual pretenen deixar clar que són "l'instrument per a la ciutadania decent i sensata"

Els candidats socialistes per València a les eleccions generals del 23J
Els candidats socialistes per València a les eleccions generals del 23J / PSPV

La cap de llista socialista al Congrés per València, Diana Morant, ha instat els votants del PP i de Vox a parar atenció al debat electoral entre el candidat socialista, Pedro Sánchez, i el del PP, Alberto Núñez Feijóo, i a "adonar-se de l'instrument que suposa el PSOE per a no retrocedir fins a 80 anys en drets i llibertats a Espanya".

"Perquè estem segurs que els votants del PP i de Vox són millors que els seus dirigents", ha asseverat abans de fer-se la fotografia dels candidats socialistes per València a les eleccions generals del 23J.

Morant ha assegurat que el PSOE ix a guanyar el debat, en el qual pretenen deixar clar que són "l'instrument per a la ciutadania decent i assenyada que està veient que els pactes entre el PP i Vox no li agraden perquè signifiquen reculades".

Segons ha advertit, aquests pactes representen "retrocedir una dècada en drets laborals, vint anys en drets LGTBI, quaranta anys en drets per a les dones i retrocedir pràcticament huitanta anys amb els vetos a productes culturals en alguns ajuntaments on Vox governa".

Respecte al debat, l'únic en el qual s'enfrontaran Sánchez i Feijóo, Morant ha reiterat que el candidat popular "continua amagat" i "no li ha quedat més remei" que acceptar aquest cara a cara.

A més, la candidata al Congrés ha acusat el líder del PP de no revelar quin serà el seu equip econòmic si arriba a la Moncloa, i ha deixat caure que "té clar que Abascal serà el seu ministre d'Economia o el seu vicepresident".

També et pot interessar

stats