Mazón demana acabar amb l’“Espanya de dues velocitats” de Sánchez

Fabra, cap de llista del PP per Castelló, ha assegurat que és el moment de “derogar el sanchisme

El president del PPCV, Carlos Mazón, amb els caps de llista per València i Castelló al Congrés, Esteban González Pons i Alberto Fabra
El president del PPCV, Carlos Mazón, amb els caps de llista per València i Castelló al Congrés, Esteban González Pons i Alberto Fabra / PPCV

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat aquest dissabte a Castelló de la Plana que el 23J és l’oportunitat per a acabar amb l’“Espanya a dues velocitats, la de Sánchez, la dels privilegis, la dels socis Frankenstein” i “apostar pel canvi” amb un govern del PP. 

El líder popular ha remarcar que “és el moment i hem de reivindicar el que la Comunitat Valenciana es mereix. Cal posar en marxa governs fiables i assenyats que ens tracten a tots per igual”. 

Mazón s'ha pronunciat així a Castelló, durant una visita de la secretària general del PP, Cuca Gamarra, i acompanyat pels cap de llista al Congrés per Castelló i València, Alberto Fabra i Esteban González Pons, respectivament; la presidenta provincial, Marta Barrachina, i la presidenta local, Begoña Carrasco.

Pel que fa al candidat del PP al Congrés per la província de Castelló, Fabra ha afirmat que “és el moment de continuar treballant per a derogar el sanchisme, ho aconseguírem el passat 28M, i ho tornarem a fer el 23J”. 

També et pot interessar

stats