La ministra de Transports compareixerà la setmana vinent per a informar sobre l’incident del tren a Caudiel

Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, informarà sobre el cas el 31 d’agost

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en una foto d'arxiu
La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en una foto d'arxiu / Europa Press

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, compareixerà en sessió extraordinària al Congrés el 31 d'agost per a informar sobre l'incident del tren que va provocar l’incendi de Begís, segons ha assegurat aquest dimecres la diputada del PSOE Susana Ros.

Ho ha fet durant la intervenció en la diputació permanent del Congrés, on s'ha debatut una petició de compareixença urgent, registrada pel PP, per a Sánchez sobre aquesta matèria. Ros ha assenyalat que tant els socialistes com el Govern consideren que "és necessari aclarir" què va ocórrer en el tren. A més, ha recordat que "hi ha oberta una investigació judicial".

Encara que en la intervenció la diputada ha assenyalat que "el més prudent és esperar" fins que aquesta investigació acabe i es coneguen les conclusions, sí que ha apuntat que la ministra informarà en el Congrés del que el seu departament coneix del cas.

Mentrestant, el PP ha denunciat que la ministra Raquel Sánchez ha registrat la seua petició de compareixença aquest dimarts, quan el PP ja l'havia sol·licitada dies després del succés. De fet, la portaveu dels populars en aquest debat ha criticat que, després de l'incident, la titular de Transports "no va donar la cara, excepte per a fer un tuit" i lamenta que "no interrompera les vacances".

També et pot interessar