Mazón: "Els únics hospitals que venen a Castelló són maquetes"

El PP ha presentat aquest dissabte al matí a Castelló de la Plana les candidatures municipals del partit per a les comarques del nord

Foto de família candidatures província de Castelló
Foto de família candidatures província de Castelló / PP

El candidat popular a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha criticat aquest dissabte al matí a Castelló de la Plana "l'abandó sanitari" de Puig a Castelló, que ha qualificat d'"un dels majors greuges que s'han vist". "Els únics hospitals que venen a Castelló són maquetes", ha afegit.

El president dels populars ha aprofitat la presentació de les candidatures municipals del partit per a les comarques del nord a Castelló de la Plana per a defensar una estratègia centrada en "la ceràmica, la sanitat, la defensa de la muntanya i de la costa i de les festes tradicionals, com els bous al carrer", qüestions "fonamenta'ls" que, ha afirmat, han estat "abandonades".

Català vol ampliar les zones verdes de València

Per la seua part, la candidata del partit popular a l'Ajuntament de València i portaveu al consistori, María José Catalá, ha anunciat que “es treballarà perquè la pròxima legislatura s'amplien en 300.000 metres quadrats les zones verdes a València, amb projectes com l'ampliació del parc de Benicalap, el parc de Desembocadura, el parc de les Carolines i l'execució de la segona fase del parc de la Rambleta”.

Catalá ha presentat aquest dissabte línies principals del Programa Obert del PP de València al parc de Capçalera de la ciutat, “un projecte del PP i que en huit anys de Ribó i PSOE només han aconseguit obrir dues naus. En tot aquest temps no han sigut capaços de posar en servei la resta de naus de Parc Central ni els molls ferroviaris”, ha denunciat.

També et pot interessar

stats