Mazón denuncia que "en huit anys Puig ha sigut incapaç de posar en marxa ni un sol habitatge social"

El PP de la Comunitat Valenciana suma a les seues files la política i diplomàtica veneçolana Mary Ponte

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana incorpora a la política venezolana Mary Ponte
El Partit Popular de la Comunitat Valenciana incorpora la política venezolana Mary Ponte / PPCV

El president del PP valencià, Carlos Mazón, veu poc creïbles les promeses de Ximo Puig que la Generalitat finançarà la promoció d'habitatges per a lloguer assequible a través de l'Institut Valencià de Finances.

Segons el líder popular, el govern del Botànic ha tingut "temps suficient" per a posar en marxa les polítiques que ara promet. "En huit anys Puig ha sigut incapaç de posar en marxa ni un sol habitatge social en tota la Comunitat Valenciana i ara ens anuncia un pla d'habitatge", ha assenyalat.

El líder del PP ha criticat el cap del Consell per anunciar plans en habitatge, sanitat o salut mental, quan en dues legislatures ha sigut "incapaç" de tirar avant, per la qual cosa "no té credibilitat". "Són els nous anuncis dels mals estudiants que en huit anys no han fet res", ha destacat Mazón.

El PP valencià incorpora la diplomàtica veneçolana Mary Ponte

D'altra banda, el PP de la Comunitat Valenciana ha sumat a les seues files la política i diplomàtica veneçolana Mary Ponte. El president popular i candidat a la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat que "Mary Ponte s'ha significat com una lluitadora per les llibertats a Hispanoamèrica i ací té el seu espai al costat de nosaltres fent més gran el nostre projecte per al futur de la Comunitat Valenciana".

Aquesta advocada i educadora de Caracas té una àmplia experiència en gestió pública a Veneçuela i posteriorment va ser assessora del Partit Popular Europeu al Parlament Europeu per als assumptes d'Iberoamèrica i Veneçuela.

Des del 2019 forma part del servei exterior del govern interí de Veneçuela i va ser designada per l'Assemblea Nacional representant diplomàtica a Bèlgica i la Unió Europea.

També et pot interessar

stats