Puig anuncia que la Generalitat finançarà la promoció d'habitatges de lloguer assequible

La iniciativa, articulada a través de l'IVF, pretén garantir l'aportació de diners públics per a aconseguir pisos a preus d'arrendament social

Vista aèria de Castelló de la Plana
Vista aèria de Castelló de la Plana / SerFF79 (Shutterstock)

L'Institut Valencià de Finances (IVF) de la Generalitat finançarà la promoció d'habitatges de lloguer assequible en el territori, segons ha anunciat aquest dilluns el cap del Consell, el socialista Ximo Puig.

Durant la intervenció que ha fet davant d'un centenar d'empresaris en les Conferències Circulars organitzades a Sant Joan d'Alacant per la Cambra Business Club Alacant, el mandatari autonòmic ha explicat que la iniciativa pretén assegurar "el finançament públic" per a construir els pisos "necessaris" i aconseguir l'objectiu d'un arrendament a un preu adequat.

"La Generalitat vol contribuir al dret constitucional de l'habitatge d'acord amb els promotors i els constructors per a generar el màxim possible de vivendes assequibles i de protecció oficial de lloguer", ha manifestat Puig, qui ha remarcat que el Consell "acompanyarà" en aquest procés.

La trobada empresarial ha sigut presentada pel president de la Cambra de Comerç alacantina, Carlos Baño, i el vicepresident de l'organització, Jesús Navarro.

També et pot interessar

stats