Mazón es reuneix per primera vegada amb la patronal i els sindicats

Les organitzacions sindicals esperen que es mantinga l’estructura de diàleg social establida amb l’anterior executiu

El president del Consell, Carlos Mazón, en el Ple extraordinari del Consell
El president del Consell, Carlos Mazón / GVA

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, manté aquest dimecres la primera reunió com a cap del Consell amb la patronal i els sindicats des que es va formar el nou govern de coalició amb Vox.

A la reunió, que està prevista a partir de les 9:00 hores al Palau de la Generalitat, estan convocats el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro; la secretària general de CCOO-PV, Ana Garcia; i el secretari general d’UGT-PV, Ismael Sáez.

Es tracta de la primera presa de contacte en la qual els sindicats esperen conéixer “la disposició” amb què arriba el govern valencià, si bé han valorat de manera positiva que es produïsca abans de l’agost, segons han explicat fonts dels representants dels treballadors. Els sindicats, a més, esperen que el nou consell “mantinga l’estructura actual del diàleg social" amb quatre taules en les quals no només es parle de temes de treball, sinó on també s’aborden altres polítiques públiques, com ara el sector industrial, el medi ambient o la igualtat.

També et pot interessar

stats