Mazón retrau al Botànic "desmantellar" Educació quan calia iniciar les adjudicacions

El cap del Consell ha denunciat la "mala praxi" de l'anterior govern, per "desmantellar" la Conselleria i també per "no renovar" durant dos anys uns programes informàtics "obsolets"

Carlos Mazón en una imatge d'arxiu / Europa Press
Carlos Mazón en una imatge d'arxiu / Europa Press

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha criticat aquest divendres l'anterior govern del Botànic per "desmantellar la Conselleria d'Educació just quan calia començar a picar els noms" per a començar el procés de les adjudicacions docents per al curs 2023-2024.

En una entrevista en Cope Alacant, Mazón ha assegurat que li hauria agradat "trobar-se millor" la Generalitat i ha citat com a exemple "el desastre de les adjudicacions de places docents", un problema davant el qual el conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, està "treballant a contrarellotge contra tot".

Ha denunciat la "mala praxi" de l'anterior govern, per "desmantellar la Conselleria just quan calia començar a picar els noms" així com per "no renovar durant dos anys els programes informàtics", que estaven "obsolets".

També ha destacat que "no és acceptable deixar-ho tot empantanat —en referència a la Conselleria d'Educació— i acusar el que ve, que tracta de fer malabarismes amb bombes que explotaran".

"La nostra responsabilitat és arreglar-ho, perquè hem vingut a això, però hi ha alguna cosa que no toca", ha comentat el cap del Consell i president del PP valencià, que ha denunciat que l'ocorregut en Educació "és de no tindre molta responsabilitat".

També et pot interessar

stats