Mazón proposa una abaixada del 70% de l'impost d'adquisició de l'habitatge per als menors de 35 anys

El líder del PP valencià afirma que "reduir impostos és la manera de reactivar el mercat de l'habitatge i continuar donant suport al sector de la fusta i del moble"

Mazón aquest dimarts a Paterna a l'Institut Tecnològic Metal·lomecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins
Mazón aquest dimarts a Paterna a l'Institut Tecnològic Metal·lomecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins / PPCV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha proposat una "abaixada d'un 70% de l'impost d'adquisició de l'habitatge per als joves menors de 35 anys amb la finalitat de reactivar la compra d'habitatges".

L'impost passarà del 10% al 3% per als joves, per als municipis en risc de despoblació, per a les persones amb discapacitat i les famílies nombroses, ha especificat.

Segons ha afegit, "el sector del moble i de la fusta de la Comunitat Valenciana necessita que li abaixen els impostos i ningú ho està fent".

En aquests termes s'ha referit després de mantindre una trobada de treball a Paterna amb representants de la Federació Empresarial de la Fusta (Fevama) i visitar l'Institut Tecnològic Metal·lomecànic, Moble, Fusta, Embalatge i Afins (Aidimme).

Mazón ha assegurat que "cal deixar de demonitzar el sector de la construcció" i ha recordat que el sector de la fusta "en recicla el 90%" que està utilitzant i és un sector sostenible.

El president del PPCV ha assegurat que aquest sector ha sigut un dels més afectats per la pandèmia i que després de reinventar-se i començar a eixir d'aquesta situació ara pateixen de manera greu les conseqüències derivades del cost de l'energia i les matèries primeres, "la qual cosa afecta greument la seua competitivitat".

També et pot interessar

stats