Mazón: "Es parla de drets de les dones i s'intenta aprofitar-ho amb rèdit electoral"

El president del PP valencià afirma que en el conflicte amb el protocol antiavortament de Castella i Lleó hi ha hagut "una sobreactuació" de Vox i de Sánchez

El president de la Diputació d'Alacant i líder del PP valencià, Carlos Mazón
El president de la Diputació d'Alacant i líder del PP valencià, Carlos Mazón / Europa Press

El president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha afirmat en una entrevista en el programa Espejo público, d'Antena 3, que en el conflicte amb el protocol antiavortament de Castella i Lleó hi ha hagut "una sobreactuació" de Vox primer i de Pedro Sánchez i el PSOE ara.

Mazón considera que s'estan fent declaracions amb un clar objectiu electoral. "Es parla de drets de les dones i s'intenta aprofitar-ho amb rèdit electoral".

A parer seu, el president de la Junta de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco (PP), és el que més sentit qui comú ha posat en aquest assumpte i ha recordat que Mañueco "ja ha dit que no hi ha protocol, ni cas ni hi ha res".

Per a mi el més important hui és la xica de Zamora que ha hagut de canviar de casa perquè acaben d'amollar a qui la va violar

Carlos Mazón ha apuntat que per a parlar de polítiques sobre la dona cal abordar els problemes que està generant la llei del només sí és sí, impulsada pel govern de coalició del PSOE i Podem, per la qual més de 170 delinqüents sexuals s'han beneficiat per la nova llei amb rebaixes en les seues condemnes.

"Per a mi, el més important hui és la xica de Zamora que ha hagut de canviar de casa perquè acaben d'amollar a qui la va violar", ha dit Mazón.

D'altra banda, de cara a les eleccions autonòmiques, el líder del PP vol que la Comunitat Valenciana passe pàgina d'un govern de huit anys i huit partits.

Un dels seus compromisos si guanya les eleccions, ha dit que és blindar el pressupost de la sanitat pública i ha recordat que la Comunitat Valenciana ha sigut "l'única regió d'Europa que durant la pandèmia ha rebut cinc sentències per desprotegir al personal sanitari".

Un altre tema candent que ha abordat és el de la retallada del transvasament del Tajo-Segura i ha destacat que aquest transvasament "és l'obra més solidària de la història d'Espanya".

També et pot interessar

stats