Mazón: "El futur d'Espanya s'escriurà amb lletra valenciana"

El líder del PP valencià afirma que l'acte de la plaça de bous serà "un abans i un després" i marcarà les grans línies del projecte nacional de Casado i el seu per a la Comunitat Valenciana

PPp
Mazón ha visitat les falles de València acompanyat pel secretari general del PP, Teodoro García Egea / À Punt NTC

El president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha destacat que el gran acte en la plaça de Bous amb el qual es tancarà la convenció nacional del Partit Popular, que tindrà lloc a València, els dies 2 i 3 d'octubre, suposarà "un abans i un després". "El futur d'Espanya s'escriurà amb lletra valenciana en una convenció on les grans línies del gran projecte nacional de Pablo Casado i el nostre per a la Comunitat Valenciana es llancen amb molta il·lusió".

Són declaracions que ha fet Mazón després de visitar les falles de València acompanyat pel secretari general del PP, Teodoro García Egea, i la plana major dels populars valencians. La visita arriba quan el partit acaba de fer públic que el lloc triat per a la clausura de la convenció nacional del PP serà la plaça de bous de València, escenari icònic per a la formació i associat a les seues principals victòries electorals. Un gest que s'interpreta com un senyal del rearmament ideològic de la formació i de suport a la nova direcció valenciana.

Mazón ha posat en relleu que Comunitat Valenciana és "una prioritat" per al PP i per a Pablo Casado i que "per això venen a València". Per contra, ha assenyalat que "Pedro Sánchez no vindrà a veure les Falles perquè si ve, la gent se li tirarà damunt amb la pujada de la llum".

Respecte a l'eixida del govern valencià del vicepresident segon en el Consell, Rubén Martínez Dalmau, el líder dels populars valencians ha qualificat el cas de Dalmau de "sainet" i una mostra més del govern "del Titànic".

Per la seua banda, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha assenyalat que Casado ha decidit que València "siga el punt de partida de les propostes necessàries per a Espanya del PP per a conquistar el futur".

També et pot interessar

stats