El PP tancarà la convenció nacional amb un gran acte en la plaça de bous de València per a mostrar "força i il·lusió"

Casado recupera l'escenari emblemàtic que va marcar els actes multitudinaris del PP a València on Aznar i Rajoy escenificaren el poder de mobilització del partit

El president del PP, Pablo Casado, i el presidente del PPCV, Carlos Mazón, en una imatge d'arxiu
Pablo Casado i Carlos Mazón en una imatge d'arxiu / Jorge Gil (Europa Press)

El Partit Popular ha decidit recuperar l'escenari emblemàtic que va marcar els seus actes multitudinaris a València. El president del PP, Pablo Casado, ha triat la plaça de bous de València per a tancar la convenció nacional dels populars, el pròxim 2 d'octubre.

Casado pretén encetar en València el compte arrere que, segons ell, el portarà a la Moncloa. En el recinte taurí de València José María Aznar i Mariano Rajoy mostraren el poder de mobilització del partit durant les seues majories absolutes.

La convenció nacional del PP, que se celebrarà a València els dies 2 i 3 d'octubre, acabarà amb un "gran acte" en la plaça de Bous amb el qual el partit vol demostrar "força" i "il·lusió", segons ha assenyalat la secretària general del partit a la Comunitat Valenciana, María José Català.

Així ho ha anunciat el PPCV després que el president de la formació en la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, haja presidit la reunió telemàtica del consell de direcció dels populars, en la qual s'han establit les bases del nou curs polític.

Per a Català, "estem en una cita clau que marca el futur del partit en els pròxims anys" i la millor manera de visualitzar aquest missatge de fortalesa i unitat és amb "aquest gran acte de mobilització massiva en l'emblemàtica plaça de bous, traslladant una imatge il·lusionant i guanyadora".

El PPCV ha destacat que estan bolcats al cent per cent en aquesta convenció, que serà un punt de partida perquè Pablo Casado arribe a la Moncloa i Carlos Mazón a la presidència de la Generalitat Valenciana.

També et pot interessar

stats