Mazón destaca que les enquestes apunten el PP com a guanyador i algunes li donen el govern amb Vox

El PPCV no signarà l'aliança contra la inflació que promou la Generalitat i proposa un bo llum per a autònoms de 100 milions d'euros i una central de compres d'electricitat per als ajuntaments

Carlos Mazón
Carlos Mazón / PPCV

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat que les enquestes assenyalen el PP com el partit que guanyarà les eleccions i que diverses d'aquestes li atorguen el govern de la Generalitat al costat de Vox. Segons ha assenyalat, els populars són "l'única alternativa possible i viable".

Així s'ha pronunciat Mazón aquest dilluns en declaracions als mitjans després de ser preguntat per una enquesta d'El Mundo publicada aquest dilluns que dona la majoria absoluta al Botànic i a l'esquerra a l'Ajuntament de València.

El líder dels populars ha assenyalat que apareixen "enquestes de tota classe", però que la majoria coincideix que el PP "torna a ser el principal partit de les tres províncies i el primer partit de la Comunitat Valenciana".

El líder del PP valencià considera que els populars estan “avançant” i que guanyaran les tres províncies, la qual cosa deixa "cada dia la possibilitat de canvi més a prop".

Mazón proposa un bo llum de 100 milions d'euros

Carlos Mazón ha proposat la posada en marxa d'un bo llum de 100 milions d'euros dirigit a micro pimes i autònoms i una central de compres d'electricitat unificada per als ajuntaments que alleuge la seua situació per l'increment dels costos energètics i la inflació.

La tercera mesura és l'exigència a la Generalitat de suprimir l'augment d'un 10% en les 4.500 taxes per al 2023 i que gravaran als particulars. I, en quart lloc, l'exigència al govern espanyol que amb càrrec als 30.000 milions d'euros de més que ingressarà, pose en marxa un fons municipal i ciutadà que compense l'augment de la llum.

Així ho ha assenyalat després d'anunciar que el PPCV no signarà l'aliança contra la inflació que promou la Generalitat perquè "ens sembla una posada en escena que no beneficiarà a qui més ho necessita".

També et pot interessar

stats