Mazón demana a Puig que les restriccions "no siguen desproporcionades" amb la restauració i l'oci

El líder dels populars denuncia el conformisme del Botànic amb una proposta de reforma del finançament autonòmic que no agrada a cap altra autonomia 

Reunió del comité de direcció del Partit Popular de la Comunitat Valenciana
Reunió del comité de direcció del Partit Popular de la Comunitat Valenciana / Twitter: @ppcv

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha demanat a la Generalitat Valenciana que a les portes de Nadal i davant la sisena onada, "no s'acarnisse" en les restriccions, com en les cinc onades anteriors, amb els autònoms, hotealers, restauradors, el turisme, el comerç i l'oci. "Ja n'hi ha prou d'acarnissar-se amb els que estan més ofegats que ningú i a punt d'abaixar la persiana".

Mazón diu que en el PP estaran "vigilants perquè les mesures no siguen desproporcionades" i es criminalitze sectors econòmics. Considera que els professionals han demostrat ser responsables i que "l'hoteleria no és el problema, sinó gran part de la solució", ja que són estrictes en el compliment de les normatives.

Col·lapse de les polítiques socials

D'altra banda, el líder dels populars ha denunciat un col·lapse estructural de les polítiques socials en la Comunitat Valenciana, "com el col·lapse de la renda valenciana d'inserció o el de la dependència, amb 35.000 persones que han mort sense haver tingut accés a l'ajuda a la dependència".

També ha demanat solucions "al col·lapse a la mobilitat", amb milers de joves i treballadors" tirats cada matí en les estacions de tren".

Conformisme amb el finançament

Sobre la reforma del finançament autonòmic, Mazón, ha mostrat la seua sorpresa sobre el conformisme que, al seu juí, estan demostrant els membres del govern valencià davant d'una proposta del govern espanyol que no agrada a cap altra autonomia. "És moment d'estrényer les dents en comptes de congratular-se d'un avanç que ningú reconeix".

També et pot interessar

stats