Mazón demana al govern espanyol una baixada d'imposts: "No sé què espera"

El president del PPCV exhibeix el suport a Núñez Feijóo i el reivindica com l'única "alternativa" per a "arreglar" la situació econòmica a Espanya

El president del PPCV, Carlos Mazón, participa en les primàries del seu partit des d'Alacant
El president del PPCV, Carlos Mazón, participa en les primàries del seu partit des d'Alacant / À Punt NTC

El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha demanat aquest dilluns al govern espanyol una baixada d'impostos per a alleugerir l'actual situació econòmica del país. "És que jo no sé què espera", ha dit, en ser preguntat sobre si té confiança que el pròxim 29 de març el Consell de Ministres aprovarà un paquet de mesures en aquesta direcció.  

Mazón, juntament amb el president dels populars de la ciutat d'Alacant i alcalde, Luis Barcala, ha participat en la jornada electoral del PP que ha ratificat la candidatura d'Alberto Núñez Feijóo com a president nacional de la formació política. "Fa mesos que nosaltres li venim, no solament demanant, sinó exigint i demostrant al president del govern i al president de la Generalitat que no hi ha més solució, i que qualsevol solució passa per la baixada d'imposts de manera immediata", ha subratllat el líder del PPCV. 

El també president de la Diputació d'Alacant ha tornat a defensar que la Comunitat Valenciana viu un "infern fiscal" perquè és l'autonomia en què "més impostos paguen" aquells qui tenen "les rendes més baixes". "Torne a repetir, les rendes més baixes en IRPF a la Comunitat Valenciana, juntament amb Catalunya, és on més imposts paguen", ha remarcat, per a recordar que fins a "dues vegades" s'han negat les Corts a dur a terme la rebaixa fiscal que demanen per als salaris més baixos.  

"Així no podem seguir. La cistella de la compra està com està, els hidrocarburs estan com estan, la llum està com està, el cost de la vida està com està, i es neguen i es continuen negant a abaixar impostos, i ens diuen que començaran a pensar-ho a partir de final de mes, quan hi ha gent que no arribarà a final de mes", ha assenyalat Mazón. 

El president del PP valencià s'ha mostrat convençut que el pròxim líder nacional del partit, Alberto Núñez Feijóo, "és el que arreglarà" la situació. L'actual president de Galícia és, a ulls del dirigent valencià, l'única "alternativa" i l'"esperança seriosa, treballada, amb experiència de gestió, amb solvència" per a eixir de l'actual crisi. 

Feijóo no vota en les primàries

Quan falten dues setmanes per al Congrés Nacional del PP que triarà oficialment Feijóo com a successor de Pablo Casado al capdavant del partit, l'afiliació està cridada a participar en unes primàries amb un únic candidat. Un total de 41.681 militants del PP s'han inscrit per a votar, entre d'altres el mateix Carlos Mazón, que ha votat des d'Alacant.

És la segona vegada que les bases del PP poden votar en unes primàries, en què a més l'únic candidat, Feijóo, ha decidit no participar per a "cedir el protagonisme mediàtic a la militància". Aquest dilluns també es triarà els 3.099 compromissaris i compromissàries que acudiran al congrés de Sevilla de l'1 i el 2 d'abril i que hauran de designar formalment en el conclave la persona que comandarà el timó de Génova.

També et pot interessar

stats