Mazón: "Deixen ja descansar en pau Rita Barberá"

El president del PPCV ha declarat que està fart “d’aquesta campanya contra la memòria” de la dirigent popular

El president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, intervé en la Convenció Nacional del PP a València
El president del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, en la convenció nacional del PP a València / Rober Solsona (Europa Press)

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana s’ha referit a les crítiques dirigides a l'etapa de l'alcaldessa de València arran del processament de 49 regidors i assessors de l'Ajuntament valencià per blanqueig de capitals en les eleccions municipals de 2015.

En declaracions als periodistes en l'aeroport d'Alacant-Elx amb motiu del 'I Fòrum de Connectivitat Costa Blanca: Reptes i oportunitats d'aeroports i destinacions', el líder del PPCV ha opinat que veu "moltes ganes aquests dies de fer ombra" a la figura de l’exalcaldessa de València i ha afegit: "no ho toleraré". Segons Mazón, les crítiques "no aconseguiran que abaixem els braços, ni els muscles ni (que) ens avergonyim de Rita Barberá".

"Continuaré defenent amb orgull el que va significar la seua persona per a la ciutat de València i per al Partit Popular", ha sostingut Mazón, que està "fart d'aquesta campanya contra la memòria" de la dirigent popular.

"Jo estic molt orgullós de la seua gestió al capdavant de l'alcaldia valenciana. Ha sigut l'alcaldessa de la Ciutat dels Arts, ha sigut l'alcaldessa de la Copa Amèrica i de la València que tenim hui", ha recordat. En aquest sentit, el president del PPCV ha sentenciat que "ha sigut la millor alcaldessa de la història de la ciutat de València".

"I com més ataquen i assenyalen amb el dit els que potser tenen més a amagar i tapar, es trobaran amb un PP que defén tots els dies i cada dia més Rita Barberá, perquè ens sentim molt orgullosos de la València que va construir", ha insistit.

També et pot interessar

stats