Mazón: "Està d'acord Puig de tindre Oltra tutelant als menors?"

El president del PP ha dit que és responsabilitat del president de la Generalitat posar al capdavant de la tutela dels menors "la millor persona possible"

Mazón en una imatge d'arxiu
Mazón en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

El president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, s'ha preguntat aquest dilluns si el cap del Consell, el socialista Ximo Puig, "està d'acord de tindre Mónica Oltra", de Compromís, "tutelant els menors i tirant-li la culpa a tothom, menys a qui sembla que és a qui li correspon".

A més, ha subratllat que la responsabilitat del president de la Generalitat és posar al capdavant de la tutela dels menors "la millor persona possible" i ha recordat que Puig "té la competència de mantindre o no en el càrrec els consellers".

"Ja hem sentit Mónica Oltra tirar la culpa a tothom. Primer van intentar tirar la culpa a la pobra Maite, que ha sigut la víctima d'aquesta suposada cacera. Després a tots els partits que no foren de la seua corda. Ara sembla que la culpa és dels fiscals i dels òrgans jurisdiccionals", ha exposat el president popular.

Ha incidit que mereix una reflexió sobretot per qui la manté, que és Ximo Puig, "de qual no sabem el que pensa, més enllà, òbviament, com no podria ser d'una altra manera, d'haver sentit que respecta la justícia".

També et pot interessar

stats