Mazón confia en una “ràpida resolució” de l’expedient obert contra Ayuso

El líder del PPCV assegura que la formació està vivint aquests dies amb “tristesa i desconcert”

Roda de premsa del president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
Roda de premsa del president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón / À Punt NTC

Primeres declaracions del líder del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, després que ha esclatat una guerra interna en el si del partit pel presumpte espionatge en l’entorn de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. 

A preguntes dels mitjans, després de presidir el comité de direcció del PPCV, Mazón ha reiterat en diverses ocasions que els populars valencians confien que la direcció nacional, amb Pablo Casado al capdavant, resolga ràpidament el conflicte, sobre el qual ha assegurat que estan vivint amb “tristesa i desconcert”. 

En aquest sentit, el president del PPCV ha incidit que la formació està “molt unida” al territori valencià i que té ganes d’oferir un canvi que la Comunitat necessita “de manera urgent”. Així mateix, ha volgut llançar un missatge de proximitat als alcaldes, votants i simpatitzants: “Volem recordar-los que estem al seu costat”. 

Així i tot, Mazón ha evitat respondre a les preguntes dels periodistes sobre si la guerra oberta del partit a nivell nacional els podria afectar a la Comunitat Valenciana o si s’hauria de posar en qüestió el lideratge de Pablo Casado. 

Acompanyat de la portaveu municipal del PP a València, María José Catalá, Mazón ha retret als membres del govern del Botànic les valoracions que han fet sobre la polèmica, que ha considerat com una falta d’educació. “No toleraré que ens diguen 'xantatgistes', extorsionadors, organització criminal, mafiosa i corrupta, o addictes a la corrupció”, ha manifestat. 

Tot i que ha apuntat que no ha entrat mai a valorar els processos polítics interns que les formacions valencianes han viscut en els darrers mesos, el popular ha afirmat: “No pense tolerar, en nom del PP, que s’ataque a tots aquells que treballen dia a dia, de manera honrada, pels seus ideals”. 

També et pot interessar

stats