Mazón confia a ser investit president de la Generalitat "al més prompte possible"

El líder del PPCV ha demanat a Puig que demane les ajudes al transport públic: "Potser no és tan prioritari regar entitats afins com demanar aquestes ajudes"

Mazón ha acudit aquest dimarts a l'Ajuntament de València convidat per l'alcaldessa, María José Catalá
Mazón ha acudit aquest dimarts a l'Ajuntament de València, convidat per l'alcaldessa María José Catalá / Twitter: @mjosecatala

El president de la Diputació d'Alacant i pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón (PP), ha assenyalat aquest dimarts que confia que la mesa de les Corts avance amb els tràmits per a la seua investidura i que aquesta es puga produir "al més prompte possible".

"Vull que tots siguem eficaços en aquest període transitori, que aquest procés s'harmonitze, estic a la disposició de la mesa de les Corts, que és la que ha d'iniciar consultes una vegada constituïts tots els grups. Només queda un grup per constituir, cal preguntar-ho al PSPV-PSOE", ha agregat.

Mazón ha explicat que ha parlat amb el president en funcions, Ximo Puig, i que hi ha "gent del nostre entorn" que manté un "diàleg obert", per la qual cosa espera que aquest procés "fructifique raonablement bé".

El líder del PPCV, que aquest dimarts ha acudit a l'Ajuntament de València convidat per l'alcaldessa, María José Catalá, ha instat a Puig que "no tarde ni un minut" a demanar les ajudes per al transport.

"Si arribem en termini, ho podríem fer nosaltres, però no ens esperaran i crec que no convé perdre ni un minut més", ha afegit.

"Veiem que es prenen decisions sorprenents a la Generalitat, comprometent despesa i repartint subvencions, i per això vull aprofitar a urgir el president al fet que prorrogue les ajudes al transport públic, especialment per als joves. Potser no és tan prioritari regar entitats afins com demanar aquestes ajudes", ha conclòs.

També et pot interessar

stats