Mazón es compromet a finalitzar l'Hospital d'Ontinyent i anuncia la tornada de la diàlisi

El cap del Consell ha criticat que s'han trobat un hospital de "pegats" que no té quiròfans, sense esterilització i amb més de 70 llits sense possibilitats d'endoscòpia

Mazón aquest dijous a l'hospital d'Ontinyent
Mazón aquest dijous a l'hospital d'Ontinyent / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha visitat l'Hospital d'Ontinyent, on ha certificat, ha dit, que es tracta d'un hospital incomplet i de "pegats". És per això que ha encarregat el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, que es pose mans a l'obra immediatament per a recuperar l'excel·lència en el servei.

"L'antic Hospital d'Ontinyent ha de convertir-se en un hospital sociosanitari amb la prioritat en els crònics, i les especialitats que corresponga", ha destacat el cap del Consell. A més, ha anunciat que "la diàlisi tornarà com correspon a aquest departament de salut".

Mazón ha criticat que s'han trobat un hospital que no té quiròfans, sense esterilització i amb més de 70 llits sense possibilitats d'endoscòpia.

Davant d'aquesta situació, ha dit que amb urgència instal·laran "tot l'equipament que no s'havia posat en marxa i que necessita". "Esperem que els primers mesos de l'any que ve estiga tot en estat de revista", ha afegit.

El president ha estat acompanyat de l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui ha agraït a Mazón la sensibilitat amb la situació de l'hospital.

La visita del cap del Consell a Ontinyent es fa després que Ens Unix, la formació de Rodríguez, acceptara formar part del govern de la Diputació de València, presidit pel popular Vicent Mompó, a canvi d'inversions i projectes per a la Vall d'Albaida.

També et pot interessar

stats