Mazón apel·la a "tot el món per a unir en el vot al PP l'esforç cap al canvi"

El líder del PP valencià defén un "canvi des de la centralitat, moderat i important" i ha dit que això "només és possible si s'omplin les urnes de vots del PP"

Mazón en el Grau de Castelló al costat de Begoña Carrasco, Alberto Fabra i Marta Barrachina.
Mazón al Grau de Castelló al costat de Begoña Carrasco, Alberto Fabra i Marta Barrachina / Twitter: @begonacarrasco

El candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha afirmat que de cara a diumenge es desmarca de l'"eix dretes-esquerres" i ha apel·lat al vot de "tot el món" també dels votants de Ciutadans, perquè si l'esforç no es concentra, ha dit, el canvi s'allunya.

Mazón ha fet aquestes declaracions al Grau de Castelló on ha defés un "canvi des de la centralitat, moderat i important", ha indicat que "el canvi que es mereix la gent només és possible" si s'omplin les urnes de vots i ha fet una crida: "El canvi només és possible si ho garanteix el PP" perquè és "l'única garantia de passar pàgina".

Així, ha convocat a tothom: "Els que ens han votat, els que no ens han votat mai o els que no saben a qui votar". I en aquest sentit ha fet una crida "especial" als votants de Ciutadans perquè sàpien, ha dit, que si volen canvi, l'única opció és el PP, després del que ha proclamat: "Si no concentrem l'esforç, ens allunyem del canvi".

Mazón ha iniciat així la jornada de tancament de campanya, que el portarà a Borriana, Alboraia, Alzira, València, Alacant i Elx, "sota la pluja i sota el que faça falta", ha fet broma.

Balanç de campanya

El candidat popular ha fet balanç de la campanya, dels quinze dies en què en onze dels quals ha estat a les tres províncies en el mateix dia.

La sensació general, ha explicat Mazón, és que la campanya ha sigut molt bona, per "com està mobilitzat el partit" i per com se'ls ha acostat i sumat "moltíssima gent que no és del partit".

La seua reflexió política de com ha sigut la campanya és que el seu partit "és l'única opció per a garantir el canvi" a la Comunitat Valenciana i ha assegurat que és un canvi "que es mereix la gent". "No és una carta als Reis Mags o un desig, sinó un mereixement després d'haver patit", ha postil·lat.

La candidata del PP a l'alcaldia de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, ha assegurat que durant la campanya han recorregut cada racó de la ciutat i s'ha reunit amb "tots els col·lectius castellonencs per a oferir solucions".

La candidata ha apel·lat els castellonencs perquè "vagen diumenge a votar pel canvi, un vot de la il·lusió, de voler fer les coses bé i dels que venen a resoldre els seus problemes".

També et pot interessar

stats