Begoña Carrasco: "Abaixarem l’IBI retornant deu milions del superàvit. Els diners, on millor estan, és en la butxaca de la ciutadania"

La candidata del PP a l'alcaldia de Castelló de la Plana promet més seguretat i menys impostos, retornar la gestió de la Magdalena als festers, defendre la concessió del BIC i frenar la zona de baixes d'emissions al centre

La candidata a l'alcaldia de Castelló de la Plana, Begoña Carrasco (PP) / À Punt NTC

Abaixar impostos municipals com l’IBI, compensar econòmicament qui més recicle "perquè pague menys" o activar un pla de neteja per a endreçar el centre i fer la ciutat més segura. Amb aquestes prioritats concorre Begoña Carrasco a l’alcaldia de Castelló de la Plana. La líder popular s'ha compromés en Les notícies del matí a "abaixar els impostos" perquè creu que és "la millor manera que es pot ajudar les famílies" i ho considera compatible amb "la millora dels serveis públics”. Proposa retornar a la ciutadania deu dels dèsset milions de superàvit del govern municipal, perquè "on millor estan és en la butxaca dels castellonencs".

Aposta Carrasco per retornar el protagonisme als festers en l’organització de la Magdalena, contra "l’intervencionisme" de l’equip municipal, a què acusa d'haver-se carregat una junta de festes elegida democràticament "per a crear una nova d’afins". I fa seua la reivindicació perquè la Magdalena siga declarada bé d'interés cultural, com les Falles o les Fogueres perquè per a la popular, "ja està bé de ser la germaneta pobra de la Comunitat Valenciana".

Ens comprometem a abaixar els impostos, que és la millor manera que pensem que es pot ajudar les famílies

El PP de Castelló de la Plana rebutja la creació d’una zona de baixes emissions al centre de la ciutat, que limite el trànsit dels vehicles més contaminants, per aplicació d’una directiva europea, un projecte que considera innecessari perquè segons entén, Castelló "no és Madrid ni té les seues emissions", contribuirà a asfixiar econòmicament el centre de la ciutat i ja l'ha convertida en un "gran germà" ple de càmeres que han posat un volum desproporcionat de multes. De fer-la perdre protagonisme els últims anys i fins i tot "la capitalitat" culpa el govern municipal, a què acusa de "sectarisme", de repartir carnets de bons i roïns, i a l’alcaldessa, Amparo Marco, a qui titla de "sanchista" i li retrau que l’avala un partit que "pacta amb terroristes", en referència a EH Bildu.

La candidata admet que li "cau bé" el candidat de Vox, però assegura que el PP ix a guanyar i que PP és l’única opció de canvi viable a Castelló de la Plana. Nega les acusacions de "compra" de candidats des de les files de Ciutadans, que veu "molt rabiosos" i condemnats a la "irrellevància més absoluta". Allarga la mà als seus votants "perquè tornen a la casa comuna", però també "a eixos socialdemòcrates moderats descontents" que no se senten representats pel PSPV actual. A tots els proposa un govern de proximitat, "on cadascú puga desenvolupar el seu projecte vital amb llibertat", amb "menys entrebancs burocràtics i restriccions", per a canviar les coses "comptant amb tot el món".

També et pot interessar

stats