Mazón anuncia que el 2024 obrirà "nous horitzons" per a la gastronomia de la Comunitat Valenciana

El cap del Consell afirma que s'incrementarà la promoció dels nostres productes i la participació en mercats internacionals del sector gastronòmic

El president de la Generalitat participant en una fira gastronòmica
El president de la Generalitat participant en una fira gastronòmica / GVA

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha anunciat que aquest 2024 es reforçarà l'estratègia de promoció de la Comunitat Valenciana a través del seu producte gastronòmic, obrint així "nous horitzons" per a aquest sector. L'objectiu és incrementar la visibilitat d'aquesta experiència turística, acostant la qualitat i la competitivitat de la nostra gastronomia. També s'apostarà per promocionar la professionalitat dels nostres cuiners en mercats internacionals, amb la intenció de convertir-los en un gran atractiu per a potencials turistes.

Des de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme es planteja dur a terme diverses accions de promoció turística a Dubai i Tòquio durant el primer trimestre d'enguany, fent-les coincidir amb la participació d'Ivace internacional en aquests esdeveniments. Aquestes accions promocionals tindran la participació de prestigiosos xefs del nostre territori.

Per al cap del Consell, la gastronomia forma part de "les nostres senyes d'identitat", i ha fet valdre l'apreciació dels turistes cap a la gastronomia valenciana, aprofitant l'ocasió per a construir una "via d'entrada per a aconseguir incrementar el nombre de turistes de països més allunyats".

També et pot interessar

stats