Mazón o Anaya? El PP de la Comunitat Valenciana tria president

El partit habilita 194 punts de votació per a les 7.538 persones afiliades.

Els candidats a presidir el PPCV, José Vicente Anaya (esquerra) i Carlos Mazón (dreta)
Els candidats a presidir el PP de la Comunitat Valenciana, José Vicente Anaya (esquerra) i Carlos Mazón (dreta) / À Punt NTC

Els afiliats del PP de la Comunitat Valenciana voten aquest divendres el candidat a dirigir el partit. El comité organitzador del 15é Congrés del Partit Popular de la Comunitat Valenciana habilita 194 punts de votació perquè els 7.538 afiliats inscrits puguen votar un dels candidats.

Els inscrits podran votar entre el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, i l'alcalde d'Aiora, José Vicente Anaya. El procés quedarà definit el 3 de juliol, quan en el congrés del partit es ratificarà el nou president. 

Les votacions, que seran presencials, tindran lloc en les agrupacions i seus locals del PP, i l'horari per a exercir el dret a vot serà de 18:00 a 21:00 hores i de 12:00 a 21:00 a les capitals de província.

Santamaría: "El PP obri una etapa que volem que ens porte a presidir la Generalitat

Luis Santamaría, diputat nacional del PP i president del comité organitzador del congrés regional del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, ha destacat aquest divendres en Les notícies del matí, que el fet que voten més de 7.500 afiliats demostra que "el PP està viu i motivat i té ganes de participar en aquest procés en el qual es triarà un nou lideratge".

D'altra banda, ha dit que no creu que l'entrada en escena de l'expresident de la Generalitat Francisco Camps puga condicionar la votació. "Camps és un militant més del partit i vota igual que tots els altres, els protagonistes són els 7.500 militants que decidiran el que més convé al partit", ha dit. Per a Santamaría el més important és que el PP obri una nova etapa "que volem que ens porte a presidir la Comunitat Valenciana".

L’actual president de la Diputació d’Alacant en va presentar 11.853 avals mentre que José Vicente Anaya en presentà 200.

En declaracions a Les notícies del matí, Anaya criticava recentment la falta de llibertat en el PP i el dirigisme de la cúpula cap a Mazón. “Quan hi ha dos candidats, però t’estan dirigint cap a un camí, t’estan dient a qui has d’avalar. Al remat, estan dient-te què has d’escollir”, argumentava.

Per la seua banda, Carlos Mazón presentava el seu projecte com “un projecte per a tots, no sols per al Partit Popular de la Comunitat Valenciana, sinó un partit per a la Comunitat Valenciana independent de la procedència o de la ideologia de cadascú”.

.

També et pot interessar

stats