Quasi 7.700 afiliats del PP votaran el successor de Bonig

Les votacions, que tindran lloc el pròxim 4 de juny, previsiblement consolidaran l'alacantí Carlos Mazón com a candidat a la presidència autonòmica

Carlos Mazón amb una fotografia de Bonig i Casado de fons
Carlos Mazón amb una fotografia de Bonig i Casado de fons / EuropaPress
29 de maig 2021 - 11:21

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha comunicat que un total de 7.680 afiliats i afiliades s'han inscrit per a votar en el quinzé congrés autonòmic del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. Una votació en què es triarà el candidat a succeir Isabel Bonig, i on, amb tota probabilitat serà escollit el favorit de la cúpula del partit, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón

Tot i l'avantatge de l'alacantí sobre l'altre candidat, José Vicente Anaya, qui només va aconseguir uns 200 avals, la xifra total d'inscripcions per a la votació dista de les expectatives que van generar els 11.800 avals que l'alacantí va presentar a la seu del partit. Una diferència, però, que podria explicar-se perquè la participació en les primàries no només comporta una major implicació, també estar al corrent en les quotes d'afiliació.

Les votacions, que seran presencials, tindran lloc el pròxim 4 de juny a les agrupacions locals del PP, entre les 12 i les 21 hores a les capitals de província, i entre les 18 i les 21 hores a la resta de les localitats. Correspondrà a les direccions provincials comunicar al comité organitzador (COC) les agrupacions de municipis i les adreces on tindrà lloc el procés de votació.

Aquesta serà la data en què els afiliats i les afiliades inscrits, a més de votar el candidat a la presidència autonòmica del partit, triaran el personal compromissari en aquelles localitats en què les candidatures superen les estipulades pel COC.

També et pot interessar

stats